За нас | Мегамобил
СуперПонуди Најпродавано Најново
КАТЕГОРИИ
Авто галантерија
Видео надзор и аларми
Компјутерска галантерија
Мобилна галантерија и телефони
Разно
Таблети и галантерија

За нас

Мегамобил е основана во 1996 година. Од самиот почеток се занимава со обезбедување на услуги од сверата на електрониката, телекомуникациите, мобилните преносни уреди како и сервис и продажба на резервни делови и галантерија за истите.

НИЕ сме меѓу водечките снабдувачи на опрема, компоненти и галантерија наменета за мобилните уреди на Македонскиот пазар. На своите потрошувачи им нудиме идеална комбинација на квалитетни производи, брзи и ефикасни услуги, сигурни партнерства и атрактивни услови.

Нашата понуда е секогаш актуелна, сите продукти се со проверен квалитет и секогаш го нудиме само најдоброто.

Нашето портфолио вклучува и модерен професионален сервисен центар, опремен со најсовремена опрема од водечките прозиводители како Weller, Ersa и други, истиот располага и со стручен квалификуван кадар од повеќе квалитетно обучени сервисери кои им пркосат на предизвиците на секојдневната проблематика.

* Во изминатите години просечниот број на годишно сервисирани уреди во нашиот сервис изнесува околу 20.000 .

Ние постојано се развиваме и ги следиме технолошките иновации и трендови во сите свери на електрониката, информатичка технологија и телекомуникациите.

Поради брзото темпо на пазарот од нас се бара голема будност и висок степен на флексибилност. Имаме постојана, долгогодишна и успешна соработка со над 550 бизнис соработници – дилери низ републиката.

Нашата посветеност кон потрошувачите, наклонетоста кон дилерите, грижата за нашиот тим и професионалната одговорност, се поттик што не води и разликува од останатите конкурентни компании во републиката.

Промоции