Со цел превенција и заштита на вработените и на клиентите, Ве замолуваме за вашите нарачки да ја користите нашата бесплатна достава 

(за нарачки над 1000ден, во спротивно се наплаќа 100ден. достава) во Скопје и курирската служба за останатите градови.

Во Скопје достава во два термина:
- Со почеток во 11 часот (нарачки до 10:30 часот)
- Со почеток во 15 часот (нарачки до 14:30 часот)


Со цел навремена достава во деновите САБОТА ДОСТАВА ВО СКОПЈЕ ќе се врши САМО во еден термин од 11:00 часот

СуперПонуди Најпродавано Најново
КАТЕГОРИИ
Авто галантерија
Видео надзор и аларми
Компјутерска галантерија
Мобилна галантерија и телефони
Разно
Таблети и галантерија
Клучни зборови: Цена: ден.    
ден.
Napojuvanje TK-01 12V 5A
продажба
рејтинг

Детали
800 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Napojuvanje TK-02 12V 10A
продажба
рејтинг

Детали
800 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Napojuvanje TK-04 12V 30A
продажба
рејтинг

Детали
1.500 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Adapter za napojuvanje 12V 5A (5.5mm*2.5mm)
продажба
рејтинг
500 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Napojuvanje TX-07 4 kanala 5A 60W
продажба
рејтинг
1.200 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Napojuvanje TX-05 18 kanala 20A 240W
продажба
рејтинг
2.400 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Napojuvanje TX-03 9 kanala 10A 120W
продажба
рејтинг
1.800 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Adapter za napojuvanje 12V 2A (5.5mm*2.5mm)
продажба
рејтинг
300 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Adapter za napojuvanje 3V-12V 3A so 6 konektori
продажба
рејтинг
400 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Види повеќе