СЕ ПРЕПОРАЧУВА КОРИСНИЦИТЕ НА X-SIM АДАПТЕРИТЕ ДА НЕ ГИ ВАДАТ СИМ КАРТИЧКИТЕ И ДА НЕ ГО АПДЕЈТИРААТ СОФТВЕРОТ, ВО СПРОТИВНО НЕМА ПОВЕЌЕ ДА ФУНКЦИОНИРААТ ИСТИТЕ X-SIM АДАПТЕРИ
СЕ РАБОТИ НА НОВ АПДЕЈТ НА X-SIM

СуперПонуди Најпродавано Најново
КАТЕГОРИИ
Авто галантерија
Видео надзор и аларми
Компјутерска галантерија
Мобилна галантерија и телефони
Разно
Таблети и галантерија
Клучни зборови: Цена: ден.    
ден.
Dalecinski za alarmna centrala RC-80 (2 Ком)
продажба
рејтинг
1.000 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

GSM Birac GSM-9900
продажба
рејтинг

Детали

Modul za alarmna centrala RS-1000
продажба
рејтинг
600 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Dalecinski za alarmna centrala PF-30
продажба
рејтинг
400 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Alarmna centrala Chuango CG-8800G3 GSM/SMS
продажба
рејтинг

Детали

Alarmna centrala Chuango H4 WiFi/GSM
продажба
рејтинг

Детали
11.000 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Види повеќе