По повод престојниот празник, нарачките по НОВА ПОШТА од 24.06 ( САБОТА ) ќе бидат доставени на 27.06 ( ВТОРНИК )

СуперПонуди Најпродавано Најново
КАТЕГОРИИ
Авто галантерија
Видео надзор и аларми
Компјутерска галантерија
Мобилна галантерија
Разно
Таблети и галантерија
Клучни зборови: Цена: ден.    
ден.
Sirena PE-516R Wireless
продажба
рејтинг

Детали
1.200 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Sirena Chuango WS-105 Wireless Strobe Siren
продажба
рејтинг

Детали
1.900 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

GSM Birac GSM-9900
продажба
рејтинг

Детали

Modul za alarmna centrala RS-1000
продажба
рејтинг
600 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Dalecinski za alarmna centrala PF-30
продажба
рејтинг
400 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Alarmna centrala Chuango CG-8800G3 GSM/SMS
продажба
рејтинг

Детали

Senzor HT-8080-2 wireless PIR 3-10km domet
продажба
рејтинг
900 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Senzor HT-8080-6E wireless PIR
продажба
рејтинг
700 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Senzor HT-ZD01 wireless vibration
продажба
рејтинг
700 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Senzor Chuango DWC-102 Door/Window Contact
продажба
рејтинг

Детали

Senzor Chuango PIR-1000 Long Distance PIR Motion Detector
продажба
рејтинг

Детали
1.250 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Senzor Chuango PIR-910 Pet immune
продажба
рејтинг

Детали

Види повеќе