Услови и договори - Важно !!! | Мегамобил
СуперПонуди Најпродавано Најново
КАТЕГОРИИ
Авто галантерија
Видео надзор и аларми
Компјутерска галантерија
Мобилна галантерија и телефони
Разно
Таблети и галантерија

Услови и договори - Важно !!!

                                                                       Важно ! ! !

                                      

Нарачките што ќе бидат направени од понеделник до петок до 15:00ч и сабота до 14:00ч, ќе ви бидат испорачани на вашата адреса следниот работен ден после 12 часот (во зависност од регионот).
За вкупна сума на нарачка на галантерија за мобилни телефони и резервни делови во вредност над 2000 ден.и за вкупна нарачка на компјутерска галантерија,видео надзор и авто галантерија во вредност над 3000ден. во ист ден, поштарината ќе биде на наш товар односно бесплатна.
Мегамобил го задржува правото да испорача помала количина ако нема доволно на залиха од нарачаната.

Мегамобил го задржува правото да задоцни со испораката доколку од било каква причина задоцнат паричните средства на нашата жиро сметка при плаќање со платежна картичка или вирмански по профактура.
Доколку се случи купената стока да е фабрички неисправна, истата подлежи под гаранција доколку се врати во иста состојба во која е примена, без видливи физички оштетувања и во оригиналната амбалажа.
Резервните делови не подлежат под гаранција доколку е избришан печатот со нашето лого,ако се оштетени или извадени гаранционите стикери и фолии, ако се лемени, превиктани или на било кој начин оштетени, т.е. рекламираната стока не смее да биде монтирана (деловите мора да се тестираат на несклопен уред).
Рекламираната стока ќе Ви биде заменета со нова или ќе ви бидат пребиени паричните средства откако ќе ни ја испратите назад за да се провери. Рекламираната стока може да се замени со нова или да ви бидат вратени паричните средства во рок од 3 месеци.
Доколку за рекламираната стока сакате да Ви се вратат парични средства, а во меѓувреме стоката претрпела пад на цената, истата ќе ви биде вратена по цената која што е во моментот.
Поштенските трошоци за рекламираната роба се на наша сметка доколку износот на нарачката која ја содржи истата не биде помала од 2000 ден. на галантерија за мобилни телефони и резервни делови или 3000ден. на компјутерска галантерија, видео надзор и авто галантерија.

Промоции