Политика на приватност | Мегамобил
СуперПонуди Најпродавано Најново
КАТЕГОРИИ
Авто галантерија
Видео надзор и аларми
Компјутерска галантерија
Мобилна галантерија и телефони
Разно
Таблети и галантерија

Политика на приватност

Политиката на приватност на Мегамобил појаснува каде и како се чуваат личните податоци на сите регистрирани купувачи на оваа веб страна. Оваа политика на приватност се однесува само за Мегамобил и поддомените, а доколку е присутен линк кој поврзува со други веб страни, ние не превземаме никаква одговорност во однос на заштитата на личните податоци која ја обезбедуваат тие веб страни. Секој купувач при регистрација и купување, изјавува дека е запознаен и се согласува со нашата политика на приватност.Сите лични податоци кои корисникот ги внесува преку регистрација се користат за успешна достава на производот и реализација на плаќањето, а се чуваат согласно одредбите од Законот за заштита на лични податоци и не се отстапуваат на трети страни. 
Информациите кои нам ни се потребни се: Име и презиме, e-mail адреса, Адреса на доставување на нарачката и телефон за контакт. 
Податоците кои ги собираме и се чуваат кај нас, нема да се објавуваат, продаваат или доставуваат на трета страна освен на надлежните органи на начин определен со законските прописи на Република Македонија. 
Мегамобил не собира никакви информации од финансиска природа како број на Картичка и/или број на банкарска сметка. 
Трансакцијата при наплаќање на производот е пренасочена и се процесира преку порталот за наплата од кредитни картички. Порталот користи современа заштита на податоците и сите процеси се одвиваат преку сигурна конекција со банката.
Родителите и старателите имаат обврска да ги информираат своите малолетни деца за безбедно и одговорно ракување со личните податоци.
Малолетни лица не смеат да даваат лични податоци без одобрение од нивните родители или старатели и Мегамобил нема намерно да собира или користи податоци од малолетни лица.
Мегамобил ги превзема сите заштитни мерки за заштита на личните податоци на купувачите со цел да се минимизира ризикот од неовластен пристап и злоупотреба на истите. Оваа политика на приватност стапува на сила од Јули 2014 година. Промените во политиката на приватност ќе бидат јавно објавени на веб странатa Мегамобил најмалку 30 дена пред да стапат во сила.

Промоции