Поради престојниот празник Мегамобил нема да работи во петок 23.10.
Пратките по курирска служба кои ќе бидат превземени во четврток 22.10, прв ден за достава ќе им биде во понеделник 26.10.

Со цел превенција и заштита на вработените и на клиентите, Ве замолуваме за вашите нарачки да ја користите нашата бесплатна достава 
(за нарачки над 1000ден, во спротивно се наплаќа 100ден. достава) во Скопје и курирската служба за останатите градови.

Во Скопје достава во два термина:
- Со почеток во 11 часот (нарачки до 10:30 часот)
- Со почеток во 15 часот (нарачки до 14:30 часот)


Со цел навремена достава во деновите САБОТА ДОСТАВА ВО СКОПЈЕ ќе се врши САМО во еден термин од 11:00 часот

СуперПонуди Најпродавано Најново
КАТЕГОРИИ
Авто галантерија
Видео надзор и аларми
Компјутерска галантерија
Мобилна галантерија и телефони
Разно
Таблети и галантерија
Клучни зборови: Цена: ден.    
ден.
Polnac 220V iPhone Teracell Ultra LP02 2A 2USB
продажба
рејтинг
350 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Polnac 220V Type C Teracell Prime USB2 2A 2USB
продажба
рејтинг
350 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Polnac 220V Micro Teracell Evo USB1 1A
продажба
рејтинг
250 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Polnac 220V iPhone Teracell Evo USB1 1A
продажба
рејтинг
250 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Polnac 220V iPhone Teracell Evo IPD1 1A 1USB
продажба
рејтинг
250 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Polnac 220V KONFULON C23 2.4A 2USB
продажба
рејтинг

Polnac 220V REMAX RP U29 2USB 2.1A white
продажба
рејтинг

Детали
400 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Polnac 220V REMAX RP U29 2USB 2.1A black
продажба
рејтинг

Детали
400 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Polnac 220V Micro Teracell Prime USB2 2A 2USB
продажба
рејтинг
350 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Polnac 220V iPhone Teracell Prime USB2 2A 2USB
продажба
рејтинг
350 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Polnac 220V Type C Teracell Ultra LP04 2.1A 1USB FAST
продажба
рејтинг

Детали
400 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Polnac 220V Type C Teracell Ultra LP03 2A 1USB
продажба
рејтинг
350 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Види повеќе