Поради престојниот празник Мегамобил нема да работи во петок 23.10.
Пратките по курирска служба кои ќе бидат превземени во четврток 22.10, прв ден за достава ќе им биде во понеделник 26.10.

Со цел превенција и заштита на вработените и на клиентите, Ве замолуваме за вашите нарачки да ја користите нашата бесплатна достава 
(за нарачки над 1000ден, во спротивно се наплаќа 100ден. достава) во Скопје и курирската служба за останатите градови.

Во Скопје достава во два термина:
- Со почеток во 11 часот (нарачки до 10:30 часот)
- Со почеток во 15 часот (нарачки до 14:30 часот)


Со цел навремена достава во деновите САБОТА ДОСТАВА ВО СКОПЈЕ ќе се врши САМО во еден термин од 11:00 часот

СуперПонуди Најпродавано Најново
КАТЕГОРИИ
Авто галантерија
Видео надзор и аларми
Компјутерска галантерија
Мобилна галантерија и телефони
Разно
Таблети и галантерија

Вести

Неодамна прегледани артикли

Клучни зборови: Цена: ден.    
ден.
300 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Polnac 12V/24V REMAX RCC101 USB 2.1A White
продажба
рејтинг
350 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Polnac 12V/24V REMAX RCC101 USB 2.1A Black
продажба
рејтинг
350 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

300 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Polnac 12V/24V iPhone LDNIO DL-C22 dual USB 2.1A White
продажба
рејтинг

Детали
350 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Polnac 12V/24V Micro LDNIO DL-C17 USB 1A White
продажба
рејтинг

Детали

Polnac 12V/24V iPhone LDNIO DL-C17 USB 1A White
продажба
рејтинг

Детали

Polnac 12V/24V Micro LDNIO DL-C22 dual USB 2.1A White
продажба
рејтинг

Детали

Polnac 12V/24V iPhone LDNIO DL-C22 dual USB 2.1A Black
продажба
рејтинг

Детали

Polnac 12V/24V iPhone LDNIO DL-C29 dual USB 3.4A White
продажба
рејтинг

Детали
400 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Polnac 12V/24V Samsung i9100-3G Extreme
продажба
рејтинг
200 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Polnac 12V/24V Samsung D880/G600-3G Extreme
продажба
рејтинг
200 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Види повеќе