Поради престојниот празник Петок 23.10 е НЕРАБОТЕН ДЕН
Пратките по курирска служба кои ќе бидат превземени во четврток 22.10, прв ден за достава ќе им биде во понеделник 26.10.

Со цел превенција и заштита на вработените и на клиентите, Ве замолуваме за вашите нарачки да ја користите нашата бесплатна достава 
(за нарачки над 1000ден, во спротивно се наплаќа 100ден. достава) во Скопје и курирската служба за останатите градови.

Во Скопје достава во два термина:
- Со почеток во 11 часот (нарачки до 10:30 часот)
- Со почеток во 15 часот (нарачки до 14:30 часот)


Со цел навремена достава во деновите САБОТА ДОСТАВА ВО СКОПЈЕ ќе се врши САМО во еден термин од 11:00 часот

СуперПонуди Најпродавано Најново
КАТЕГОРИИ
Авто галантерија
Видео надзор и аларми
Компјутерска галантерија
Мобилна галантерија и телефони
Разно
Таблети и галантерија

Вести

Неодамна прегледани артикли

Клучни зборови: Цена: ден.    
ден.
360 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Buzzer iPhone 5S
продажба
рејтинг
480 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Buzzer iPhone 4G/4S.
продажба
рејтинг
360 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Buzzer iPhone 5.
продажба
рејтинг
480 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Buzzer Sony Xperia Z Ultra L39
продажба
рејтинг
480 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Buzzer Samsung G900/S5.
продажба
рејтинг
960 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

...Buzzer Samsung i9500 /i9505/S4 so antena
продажба
рејтинг

Buzzer iPhone 6
продажба
рејтинг
480 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Buzzer iPhone 6 plus
продажба
рејтинг

Buzzer iPhone 6S 4.7"
продажба
рејтинг
480 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Buzzer iPhone 6S plus 5.5"
продажба
рејтинг
480 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Buzzer iPhone 7
продажба
рејтинг
600 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Види повеќе