Со цел превенција и заштита на вработените и на клиентите, Ве замолуваме за вашите нарачки да ја користите нашата бесплатна достава 

(за нарачки над 1000ден, во спротивно се наплаќа 100ден. достава) во Скопје и курирската служба за останатите градови.

Во Скопје достава во два термина:
- Со почеток во 11 часот (нарачки до 10:30 часот)
- Со почеток во 15 часот (нарачки до 14:30 часот)


Со цел навремена достава во деновите САБОТА ДОСТАВА ВО СКОПЈЕ ќе се врши САМО во еден термин од 11:00 часот

СуперПонуди Најпродавано Најново
КАТЕГОРИИ
Авто галантерија
Видео надзор и аларми
Компјутерска галантерија
Мобилна галантерија и телефони
Разно
Таблети и галантерија
Клучни зборови: Цена: ден.    
ден.
Dvoslojna lepenka 10mm
продажба
рејтинг
450 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Greac za duvalka (ATTEN 850)
продажба
рејтинг
800 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Greac za duvalka (QUICK850D)
продажба
рејтинг
750 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Greac za duvalka (QUICK857D)
продажба
рејтинг
750 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Greac za letkum 936
продажба
рејтинг
400 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Kalaj kugli 0.5mm Mechanic 10 000pcs
продажба
рејтинг
600 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Kalaj zica so pasta 0,3mm Baku
продажба
рејтинг
300 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Kontakt sprej 550 ml BK-5500
продажба
рејтинг
400 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Pasta za lemenje AMTECH 223
продажба
рејтинг

Pasta za lemenje BK 150g
продажба
рејтинг
250 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Pasta za lemenje PPD 223
продажба
рејтинг
150 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Termootporna lenta 15mm
продажба
рејтинг

Види повеќе