Поради престојниот празник Мегамобил нема да работи во петок 23.10.
Пратките по курирска служба кои ќе бидат превземени во четврток 22.10, прв ден за достава ќе им биде во понеделник 26.10.

Со цел превенција и заштита на вработените и на клиентите, Ве замолуваме за вашите нарачки да ја користите нашата бесплатна достава 
(за нарачки над 1000ден, во спротивно се наплаќа 100ден. достава) во Скопје и курирската служба за останатите градови.

Во Скопје достава во два термина:
- Со почеток во 11 часот (нарачки до 10:30 часот)
- Со почеток во 15 часот (нарачки до 14:30 часот)


Со цел навремена достава во деновите САБОТА ДОСТАВА ВО СКОПЈЕ ќе се врши САМО во еден термин од 11:00 часот

СуперПонуди Најпродавано Најново
КАТЕГОРИИ
Авто галантерија
Видео надзор и аларми
Компјутерска галантерија
Мобилна галантерија и телефони
Разно
Таблети и галантерија
Клучни зборови: Цена: ден.    
ден.
Zadno kapace Sony Xperia Z3 Compact/D5803 White
продажба
рејтинг
250 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Zadno kapace Sony Xperia Z1/L39H Purple
продажба
рејтинг
250 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Zadno kapace Sony Xperia Z2/D6503 White
продажба
рејтинг

Zadno kapace Sony Xperia Z2/D6503 Purple
продажба
рејтинг

Zadno kapace Sony Xperia Z2/D6503 Black
продажба
рејтинг

Zadno kapace Sony Xperia Z1/L39H White
продажба
рејтинг
250 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Zadno kapace Sony Xperia Z1/L39H Black
продажба
рејтинг
250 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Zadno kapace Sony Xperia Z/L36H White
продажба
рејтинг
250 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Zadno kapace Sony Xperia Z/L36H Black
продажба
рејтинг

Zadno kapace Sony Xperia M2/D2305 Black
продажба
рејтинг
250 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Zadno kapace Sony Xperia M2/D2305 White
продажба
рејтинг
250 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Zadno kapace Sony Xperia Z3 Compact/D5803 Black
продажба
рејтинг
250 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Види повеќе