Со цел превенција и заштита на вработените и на клиентите, Ве замолуваме за вашите нарачки да ја користите нашата бесплатна достава 

(за нарачки над 1000ден, во спротивно се наплаќа 100ден. достава) во Скопје и курирската служба за останатите градови.

Во Скопје достава во два термина:
- Со почеток во 11 часот (нарачки до 10:30 часот)
- Со почеток во 15 часот (нарачки до 14:30 часот)


Со цел навремена достава во деновите САБОТА ДОСТАВА ВО СКОПЈЕ ќе се врши САМО во еден термин од 11:00 часот

СуперПонуди Најпродавано Најново
КАТЕГОРИИ
Авто галантерија
Видео надзор и аларми
Компјутерска галантерија
Мобилна галантерија и телефони
Разно
Таблети и галантерија
Клучни зборови: Цена: ден.    
ден.
Zadno kapace LG E960 Nexus 4 black so ramka i NFC
продажба
рејтинг
650 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Zadno kapace LG G3/ D855 white
продажба
рејтинг
300 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Zadno kapace LG G2/ D802 black
продажба
рејтинг
500 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Zadno kapace LG G2/ D802 white
продажба
рејтинг
500 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Zadno kapace LG G3/ D855 grey
продажба
рејтинг
300 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Zadno kapace LG G4/ H815 gold
продажба
рејтинг
300 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Zadno kapace LG G4/ H815 grey
продажба
рејтинг
300 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Zadno kapace LG G4/ H815 white
продажба
рејтинг
300 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Zadno kapace LG G5/ H850 grey
продажба
рејтинг

Zadno kapace LG G6 black
продажба
рејтинг
600 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Zadno kapace LG K10 2017/ M250N black
продажба
рејтинг
250 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Zadno kapace LG K10 2017/ M250N grey
продажба
рејтинг
250 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Види повеќе