Со цел превенција и заштита на вработените и на клиентите, Ве замолуваме за вашите нарачки да ја користите нашата бесплатна достава 

(за нарачки над 1000ден, во спротивно се наплаќа 100ден. достава) во Скопје и курирската служба за останатите градови.

Во Скопје достава во два термина:
- Со почеток во 11 часот (нарачки до 10:30 часот)
- Со почеток во 15 часот (нарачки до 14:30 часот)


Со цел навремена достава во деновите САБОТА ДОСТАВА ВО СКОПЈЕ ќе се врши САМО во еден термин од 11:00 часот

СуперПонуди Најпродавано Најново
КАТЕГОРИИ
Авто галантерија
Видео надзор и аларми
Компјутерска галантерија
Мобилна галантерија и телефони
Разно
Таблети и галантерија
Клучни зборови: Цена: ден.    
ден.
Ekran Sony Xperia E3 D2203 komplet white
продажба
рејтинг

Ekran Sony Xperia T3 D5103 komplet black
продажба
рејтинг
1.400 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Sony Xperia Tipo ST21.
продажба
рејтинг
800 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Sony Xperia E C1504/C1505.
продажба
рејтинг
850 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Sony Xperia Z L36/C6602 komplet
продажба
рејтинг

Ekran Sony Xperia Z1 komplet
продажба
рејтинг
1.500 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Sony Xperia L C2104/C2105.
продажба
рејтинг
750 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Sony Xperia E1 D2004/D2005
продажба
рејтинг
850 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Sony Xperia Z2 komplet
продажба
рејтинг
1.600 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Sony Xperia M2 D2305/M2 Aqua
продажба
рејтинг
1.500 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Sony Xperia Z1 COMPACT komplet black
продажба
рејтинг
1.900 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Sony Xperia E3 D2203 komplet black
продажба
рејтинг

Види повеќе