Со цел превенција и заштита на вработените и на клиентите, Ве замолуваме за вашите нарачки да ја користите нашата бесплатна достава 

(за нарачки над 1000ден, во спротивно се наплаќа 100ден. достава) во Скопје и курирската служба за останатите градови.

Во Скопје достава во два термина:
- Со почеток во 11 часот (нарачки до 10:30 часот)
- Со почеток во 15 часот (нарачки до 14:30 часот)


Со цел навремена достава во деновите САБОТА ДОСТАВА ВО СКОПЈЕ ќе се врши САМО во еден термин од 11:00 часот

СуперПонуди Најпродавано Најново
КАТЕГОРИИ
Авто галантерија
Видео надзор и аларми
Компјутерска галантерија
Мобилна галантерија и телефони
Разно
Таблети и галантерија
Клучни зборови: Цена: ден.    
ден.
Ekran Samsung G360/G361
продажба
рејтинг
900 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Samsung C3050.
продажба
рејтинг
750 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Samsung E250/E250D/E251.
продажба
рејтинг
650 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Samsung S3100.
продажба
рејтинг
700 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Samsung S3500.
продажба
рејтинг
700 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Samsung S8000.
продажба
рејтинг
850 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Samsung C5212.
продажба
рејтинг
650 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Samsung E250i.
продажба
рејтинг
700 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Samsung S3550.
продажба
рејтинг
800 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Samsung P1000 Galaxy Tab.
kopis
продажба
рејтинг

Детали
1.600 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Samsung S3350.
продажба
рејтинг
700 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Samsung C3300.
продажба
рејтинг
650 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Види повеќе