Со цел превенција и заштита на вработените и на клиентите, Ве замолуваме за вашите нарачки да ја користите нашата бесплатна достава 

(за нарачки над 1000ден, во спротивно се наплаќа 100ден. достава) во Скопје и курирската служба за останатите градови.

Во Скопје достава во два термина:
- Со почеток во 11 часот (нарачки до 10:30 часот)
- Со почеток во 15 часот (нарачки до 14:30 часот)


Со цел навремена достава во деновите САБОТА ДОСТАВА ВО СКОПЈЕ ќе се врши САМО во еден термин од 11:00 часот

СуперПонуди Најпродавано Најново
КАТЕГОРИИ
Авто галантерија
Видео надзор и аларми
Компјутерска галантерија
Мобилна галантерија и телефони
Разно
Таблети и галантерија
Клучни зборови: Цена: ден.    
ден.
Ekran Nokia 1661/1662/5030/C1-00/1616
продажба
рејтинг
550 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

500 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќеEkran Nokia 6500c/5310/e51/3600s/3120c TW.
продажба
рејтинг
650 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

700 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Nokia N73/N71/N93 TW.
продажба
рејтинг
500 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Nokia N95 TW.
продажба
рејтинг

.Ekran Nokia N95 8G/N96 compatibile
продажба
рејтинг

Ekran Nokia X2/X3/7020/C5/2710/X2-05 TW.
продажба
рејтинг
600 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

.Ekran Nokia 7230/3208.
продажба
рејтинг

Ekran Nokia 6700s.
продажба
рејтинг
400 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Види повеќе