Поради престојниот празник Мегамобил нема да работи во петок 23.10.
Пратките по курирска служба кои ќе бидат превземени во четврток 22.10, прв ден за достава ќе им биде во понеделник 26.10.

Со цел превенција и заштита на вработените и на клиентите, Ве замолуваме за вашите нарачки да ја користите нашата бесплатна достава 
(за нарачки над 1000ден, во спротивно се наплаќа 100ден. достава) во Скопје и курирската служба за останатите градови.

Во Скопје достава во два термина:
- Со почеток во 11 часот (нарачки до 10:30 часот)
- Со почеток во 15 часот (нарачки до 14:30 часот)


Со цел навремена достава во деновите САБОТА ДОСТАВА ВО СКОПЈЕ ќе се врши САМО во еден термин од 11:00 часот

СуперПонуди Најпродавано Најново
КАТЕГОРИИ
Авто галантерија
Видео надзор и аларми
Компјутерска галантерија
Мобилна галантерија и телефони
Разно
Таблети и галантерија
Клучни зборови: Цена: ден.    
ден.
Ekran Lenovo A536
продажба
рејтинг
900 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Lenovo A680i.
продажба
рејтинг
900 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Lenovo A6000 BLACK komplet
продажба
рејтинг
1.600 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Lenovo A2010
продажба
рејтинг
1.000 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

.Ekran Lenovo S850 komplet black.
продажба
рејтинг

Ekran Lenovo A10-70/A7600
продажба
рејтинг
2.000 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Lenovo A606.
продажба
рејтинг
900 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Lenovo A1000
продажба
рејтинг
900 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Lenovo A7-10/ A7-20 komplet so ramka black
продажба
рејтинг

Ekran Lenovo A7-30/A3300
продажба
рејтинг
1.600 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Lenovo A8-50/A5500
продажба
рејтинг
1.800 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Lenovo K5 komplet white (Yellow flex)
продажба
рејтинг
1.500 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Види повеќе