Со цел превенција и заштита на вработените и на клиентите, Ве замолуваме за вашите нарачки да ја користите нашата бесплатна достава 

(за нарачки над 1000ден, во спротивно се наплаќа 100ден. достава) во Скопје и курирската служба за останатите градови.

Во Скопје достава во два термина:
- Со почеток во 11 часот (нарачки до 10:30 часот)
- Со почеток во 15 часот (нарачки до 14:30 часот)


Со цел навремена достава во деновите САБОТА ДОСТАВА ВО СКОПЈЕ ќе се врши САМО во еден термин од 11:00 часот

СуперПонуди Најпродавано Најново
КАТЕГОРИИ
Авто галантерија
Видео надзор и аларми
Компјутерска галантерија
Мобилна галантерија и телефони
Разно
Таблети и галантерија
Клучни зборови: Цена: ден.    
ден.
Ekran HTC Sensation komplet.
продажба
рејтинг
1.300 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran HTC Explorer.
продажба
рејтинг
800 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran HTC Sensation XL komplet.
продажба
рејтинг
1.600 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran HTC Evo 3D.
продажба
рејтинг
1.000 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran HTC ONE V G24 komplet.
продажба
рејтинг
1.200 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran HTC Desire C/Desire 200.
продажба
рејтинг
800 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran HTC 8S komplet blue.
продажба
рејтинг
1.440 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran HTC Desire X komplet.
продажба
рејтинг
1.100 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran HTC ONE S komplet.
продажба
рејтинг
1.400 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran HTC ONE SV komplet
продажба
рејтинг
1.300 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran HTC ONE M7 komplet
продажба
рејтинг
1.500 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran HTC ONE Mini M4 komplet.
продажба
рејтинг
1.600 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Види повеќе