Со цел превенција и заштита на вработените и на клиентите, Ве замолуваме за вашите нарачки да ја користите нашата бесплатна достава 
(за нарачки над 1000ден, во спротивно се наплаќа 100ден. достава) во Скопје и курирската служба за останатите градови.

Во Скопје достава во два термина:
- Со почеток во 11 часот (нарачки до 10:30 часот)
- Со почеток во 15 часот (нарачки до 14:30 часот)


Со цел навремена достава во деновите САБОТА ДОСТАВА ВО СКОПЈЕ ќе се врши САМО во еден термин од 11:00 часот

СуперПонуди Најпродавано Најново
КАТЕГОРИИ
Авто галантерија
Видео надзор и аларми
Компјутерска галантерија
Мобилна галантерија и телефони
Разно
Таблети и галантерија
Клучни зборови: Цена: ден.    
ден.
Ekran Ericsson S312/W312.
продажба
рејтинг
650 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Ericsson J105.
продажба
рејтинг
650 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Sony Xperia S LT26 komplet.
продажба
рејтинг
1.000 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

1.200 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Ericsson Xperia mini ST15i.
продажба
рејтинг
700 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Sony Xperia Go ST27i.
продажба
рејтинг
750 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Sony Xperia P LT22i komplet.
продажба
рејтинг
1.200 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Sony Xperia J ST26.
продажба
рејтинг
750 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Sony Xperia Miro ST23.
продажба
рејтинг
700 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Sony Xperia M C1904/C1905.
продажба
рејтинг
850 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Види повеќе