Поради престојниот празник пратките по курирска служба од четврток (04.06) ќе пристигнат во понеделник (08.06)

Со цел превенција и заштита на вработените и на клиентите, 
Ве замолуваме за вашите нарачки да ја користите нашата бесплатна достава во Скопје и курирската служба за останатите градови.

Со цел навремена достава во деновите САБОТА ДОСТАВА ВО СКОПЈЕ ќе се врши САМО во еден термин од 11:00 часот

СуперПонуди Најпродавано Најново
КАТЕГОРИИ
Авто галантерија
Видео надзор и аларми
Компјутерска галантерија
Мобилна галантерија и телефони
Разно
Таблети и галантерија
Клучни зборови: Цена: ден.    
ден.
Ekran iPhone 3G.
продажба
рејтинг

Детали
800 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran iPhone 3GS
продажба
рејтинг

Детали
800 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran iPhone 4 komplet black

* За правилна монтажа флетот од екранот се превиткува кај испрекинатите линии
продажба
рејтинг

Детали
800 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran iPhone 4 komplet white
продажба
рејтинг

Детали
800 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran iPhone 4S komplet white

* За правилна монтажа флетот од екранот се превиткува кај испрекинатите линии
продажба
рејтинг

Детали
800 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran iPhone 4S komplet black

* За правилна монтажа флетот од екранот се превиткува кај испрекинатите линии
продажба
рејтинг

Детали
800 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Ipod 2
продажба
рејтинг
1.080 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran iPad 2
продажба
рејтинг

Ekran iPad 3/Ipad 4
продажба
рејтинг
2.800 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran iPhone 5 komplet white

* За правилна монтажа флетот од екранот се превиткува кај испрекинатите линии
продажба
рејтинг

Детали
900 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran iPhone 5 komplet black

* За правилна монтажа флетот од екранот се превиткува кај испрекинатите линии
продажба
рејтинг

Детали
900 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran iPhone 6 PLUS komplet white
продажба
рејтинг
1.300 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Види повеќе