Поради престојниот празник Мегамобил нема да работи во петок 23.10.
Пратките по курирска служба кои ќе бидат превземени во четврток 22.10, прв ден за достава ќе им биде во понеделник 26.10.

Со цел превенција и заштита на вработените и на клиентите, Ве замолуваме за вашите нарачки да ја користите нашата бесплатна достава 
(за нарачки над 1000ден, во спротивно се наплаќа 100ден. достава) во Скопје и курирската служба за останатите градови.

Во Скопје достава во два термина:
- Со почеток во 11 часот (нарачки до 10:30 часот)
- Со почеток во 15 часот (нарачки до 14:30 часот)


Со цел навремена достава во деновите САБОТА ДОСТАВА ВО СКОПЈЕ ќе се врши САМО во еден термин од 11:00 часот

СуперПонуди Најпродавано Најново
КАТЕГОРИИ
Авто галантерија
Видео надзор и аларми
Компјутерска галантерија
Мобилна галантерија и телефони
Разно
Таблети и галантерија
Клучни зборови: Цена: ден.    
ден.
Ekran Alcatel OT6050 Idol 2s BLACK komplet
продажба
рејтинг
1.600 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Alcatel OT5038 Pop D5.
продажба
рејтинг

Ekran Alcatel OT2001X
продажба
рејтинг
800 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Alcatel OT4009 One Touch Pixi 3 3.5".
продажба
рејтинг
900 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Alcatel OT818.
продажба
рејтинг
800 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Alcatel OT991.
продажба
рејтинг
750 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Alcatel OT995.
продажба
рејтинг
850 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Alcatel OT902/OT813.
продажба
рејтинг
800 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Alcatel OT5020D M-Pop.
продажба
рејтинг
850 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Alcatel OT4010 OT4030D S-Pop.
продажба
рејтинг
800 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Alcatel OT6010D Star komplet.
продажба
рејтинг
1.200 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Alcatel OT3040D Tribe.
продажба
рејтинг
850 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Види повеќе