Поради престојниот празник Мегамобил нема да работи во петок 23.10.
Пратките по курирска служба кои ќе бидат превземени во четврток 22.10, прв ден за достава ќе им биде во понеделник 26.10.

Со цел превенција и заштита на вработените и на клиентите, Ве замолуваме за вашите нарачки да ја користите нашата бесплатна достава 
(за нарачки над 1000ден, во спротивно се наплаќа 100ден. достава) во Скопје и курирската служба за останатите градови.

Во Скопје достава во два термина:
- Со почеток во 11 часот (нарачки до 10:30 часот)
- Со почеток во 15 часот (нарачки до 14:30 часот)


Со цел навремена достава во деновите САБОТА ДОСТАВА ВО СКОПЈЕ ќе се врши САМО во еден термин од 11:00 часот

СуперПонуди Најпродавано Најново
КАТЕГОРИИ
Авто галантерија
Видео надзор и аларми
Компјутерска галантерија
Мобилна галантерија и телефони
Разно
Таблети и галантерија
Клучни зборови: Цена: ден.    
ден.
Ekran Acer Iconia Tab A1-810.
продажба
рејтинг
1.700 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Acer Iconia Tab A1-810 komplet.
продажба
рејтинг
2.200 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Acer Iconia Tab B1-810.
продажба
рејтинг
1.800 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Acer Z4.
продажба
рејтинг
1.000 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Acer Liquid Z530 komplet black
продажба
рејтинг

Ekran Acer Liquid Z530 komplet white
продажба
рејтинг
2.160 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Acer Liquid Jade Z komplet black.
продажба
рејтинг
1.600 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Lenovo A7-50/A3500 komplet so ramka black.
продажба
рејтинг
1.900 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Acer Iconia B1-820 komplet white.
продажба
рејтинг
2.200 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

...Ekran Acer Z520.
продажба
рејтинг

Ekran Acer Iconia Tab B1-730
продажба
рејтинг
1.900 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Види повеќе