Поради престојниот празник Петок 23.10 е НЕРАБОТЕН ДЕН
Пратките по курирска служба кои ќе бидат превземени во четврток 22.10, прв ден за достава ќе им биде во понеделник 26.10.

Со цел превенција и заштита на вработените и на клиентите, Ве замолуваме за вашите нарачки да ја користите нашата бесплатна достава 
(за нарачки над 1000ден, во спротивно се наплаќа 100ден. достава) во Скопје и курирската служба за останатите градови.

Во Скопје достава во два термина:
- Со почеток во 11 часот (нарачки до 10:30 часот)
- Со почеток во 15 часот (нарачки до 14:30 часот)


Со цел навремена достава во деновите САБОТА ДОСТАВА ВО СКОПЈЕ ќе се врши САМО во еден термин од 11:00 часот

СуперПонуди Најпродавано Најново
КАТЕГОРИИ
Авто галантерија
Видео надзор и аларми
Компјутерска галантерија
Мобилна галантерија и телефони
Разно
Таблети и галантерија

Вести

Неодамна прегледани артикли

Клучни зборови: Цена: ден.    
ден.
Ekran Alcatel OT6050 Idol 2s BLACK komplet
продажба
рејтинг
1.600 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Alcatel OT5038 Pop D5.
продажба
рејтинг

Ekran Alcatel OT2001X
продажба
рејтинг
800 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Alcatel OT4009 One Touch Pixi 3 3.5".
продажба
рејтинг
900 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Alcatel OT818.
продажба
рејтинг
800 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Alcatel OT991.
продажба
рејтинг
750 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Alcatel OT995.
продажба
рејтинг
850 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Alcatel OT902/OT813.
продажба
рејтинг
800 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Alcatel OT5020D M-Pop.
продажба
рејтинг
850 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Alcatel OT4010 OT4030D S-Pop.
продажба
рејтинг
800 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Alcatel OT6010D Star komplet.
продажба
рејтинг
1.200 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Ekran Alcatel OT3040D Tribe.
продажба
рејтинг
850 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Види повеќе