Со цел превенција и заштита на вработените и на клиентите, Ве замолуваме за вашите нарачки да ја користите нашата бесплатна достава 
(за нарачки над 1000ден, во спротивно се наплаќа 100ден. достава) во Скопје и курирската служба за останатите градови.

Во Скопје достава во два термина:
- Со почеток во 11 часот (нарачки до 10:30 часот)
- Со почеток во 15 часот (нарачки до 14:30 часот)


Со цел навремена достава во деновите САБОТА ДОСТАВА ВО СКОПЈЕ ќе се врши САМО во еден термин од 11:00 часот

СуперПонуди Најпродавано Најново
КАТЕГОРИИ
Авто галантерија
Видео надзор и аларми
Компјутерска галантерија
Мобилна галантерија и телефони
Разно
Таблети и галантерија
Клучни зборови: Цена: ден.    
ден.
Kamera iPhone 4
продажба
рејтинг
400 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Kamera iPhone 4S predna
продажба
рејтинг
400 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Kamera iPhone 4S
продажба
рејтинг
400 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Kamera Samsung G900F/S5 zadna
продажба
рејтинг
800 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Kamera Samsung i9500/S4 zadna
продажба
рејтинг
400 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Kamera iPhone 5
продажба
рејтинг
500 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Kamera iPhone 6 zadna
продажба
рејтинг
700 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Kamera iPhone 6 plus zadna
продажба
рејтинг

Kamera Samsung N910F Note 4 zadna
продажба
рејтинг
600 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Kamera Samsung G920/S6 zadna
продажба
рејтинг
800 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Kamera Sony Xperia Z1 zadna.
продажба
рејтинг
600 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Kamera Samsung A3/A300F zadna
продажба
рејтинг
900 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Види повеќе