Поради престојниот празник Петок 23.10 е НЕРАБОТЕН ДЕН
Пратките по курирска служба кои ќе бидат превземени во четврток 22.10, прв ден за достава ќе им биде во понеделник 26.10.

Со цел превенција и заштита на вработените и на клиентите, Ве замолуваме за вашите нарачки да ја користите нашата бесплатна достава 
(за нарачки над 1000ден, во спротивно се наплаќа 100ден. достава) во Скопје и курирската служба за останатите градови.

Во Скопје достава во два термина:
- Со почеток во 11 часот (нарачки до 10:30 часот)
- Со почеток во 15 часот (нарачки до 14:30 часот)


Со цел навремена достава во деновите САБОТА ДОСТАВА ВО СКОПЈЕ ќе се врши САМО во еден термин од 11:00 часот

СуперПонуди Најпродавано Најново
КАТЕГОРИИ
Авто галантерија
Видео надзор и аларми
Компјутерска галантерија
Мобилна галантерија и телефони
Разно
Таблети и галантерија
Клучни зборови: Цена: ден.    
ден.
500 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Konektor za polnenje iPhone 4G CRN so flet
продажба
рејтинг
400 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Konektor za polnenje iPhone 4G BEL so flet
продажба
рејтинг
400 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Fletkabel iPhone 4G so on/off kopce, senzor.
продажба
рејтинг
500 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Konektor za polnenje iPhone 5 BEL so flet
продажба
рејтинг
450 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

700 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Fletkabel iPhone 5 so senzor (induction flex).
продажба
рејтинг
600 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Fletkabel iPhone 5 za wifi.
продажба
рејтинг
600 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Konektor za polnenje iPhone 4S BEL so flet
продажба
рејтинг
400 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Konektor za polnenje iPhone 4S CRN so flet
продажба
рејтинг
400 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

2.500 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Fletkabel iPhone 4S so on/off kopce, senzor
продажба
рејтинг
500 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Види повеќе