Со цел превенција и заштита на вработените и на клиентите, Ве замолуваме за вашите нарачки да ја користите нашата бесплатна достава 

(за нарачки над 1000ден, во спротивно се наплаќа 100ден. достава) во Скопје и курирската служба за останатите градови.

Во Скопје достава во два термина:
- Со почеток во 11 часот (нарачки до 10:30 часот)
- Со почеток во 15 часот (нарачки до 14:30 часот)


Со цел навремена достава во деновите САБОТА ДОСТАВА ВО СКОПЈЕ ќе се врши САМО во еден термин од 11:00 часот

СуперПонуди Најпродавано Најново
КАТЕГОРИИ
Авто галантерија
Видео надзор и аларми
Компјутерска галантерија
Мобилна галантерија и телефони
Разно
Таблети и галантерија
Клучни зборови: Цена: ден.    
ден.
Slusalki Bluetooth EB601 black
продажба
рејтинг

Детали
900 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Bluetooth slusalka Teracell D1/AP1 Black
Универзална Bluetooth слушалка, Bluetooth v. 4.1
продажба
рејтинг

Детали
700 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Bluetooth slusalka Teracell D1/AP1 White
Универзална Bluetooth слушалка, Bluetooth v. 4.1
продажба
рејтинг

Детали
840 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Slusalki Bluetooth AirPods 2
продажба
рејтинг

Детали
2.600 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Bluetooth slusalka REMAX RB-S3 white
продажба
рејтинг

Детали
1.000 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Bluetooth slusalka REMAX RB-T13 black
продажба
рејтинг

Детали

Bluetooth slusalka REMAX RB-T13 white
продажба
рејтинг

Детали

Bluetooth slusalka REMAX RB-T9 black
продажба
рејтинг

Детали
800 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Bluetooth slusalka REMAX RB-T9 white
продажба
рејтинг

Детали
800 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Bluetooth slusalka Teracell F1/AP2 Black
продажба
рејтинг
600 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Bluetooth slusalka Teracell F1/AP2 White
продажба
рејтинг
600 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Bluetooth slusalka REMAX RB-T3 gold
продажба
рејтинг

Детали
1.200 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Види повеќе