Поради престојниот празник Мегамобил нема да работи во петок 23.10.
Пратките по курирска служба кои ќе бидат превземени во четврток 22.10, прв ден за достава ќе им биде во понеделник 26.10.

Со цел превенција и заштита на вработените и на клиентите, Ве замолуваме за вашите нарачки да ја користите нашата бесплатна достава 
(за нарачки над 1000ден, во спротивно се наплаќа 100ден. достава) во Скопје и курирската служба за останатите градови.

Во Скопје достава во два термина:
- Со почеток во 11 часот (нарачки до 10:30 часот)
- Со почеток во 15 часот (нарачки до 14:30 часот)


Со цел навремена достава во деновите САБОТА ДОСТАВА ВО СКОПЈЕ ќе се врши САМО во еден термин од 11:00 часот

СуперПонуди Најпродавано Најново
КАТЕГОРИИ
Авто галантерија
Видео надзор и аларми
Компјутерска галантерија
Мобилна галантерија и телефони
Разно
Таблети и галантерија
Клучни зборови: Цена: ден.    
ден.
Baterija Sony Xperia Z L36H HQ
продажба
рејтинг
900 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

500 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Baterija Sony Xperia ion LT28i HQ.
продажба
рејтинг
600 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Baterija Sony Xperia T LT30 HQ.
продажба
рејтинг
600 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Baterija Sony Xperia S LT26i BA800 HQ
продажба
рејтинг

Baterija Sony Xperia Z1/L39h HQ
продажба
рејтинг
900 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Baterija Sony Xperia ARC/ARC S BA750 HQ
продажба
рејтинг
350 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Baterija Sony Xperia U ST25i BA600 HQ.
продажба
рејтинг
300 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Baterija Sony Xperia Z1 Compact/ D5503 HQ
продажба
рејтинг

Baterija Sony Xperia Z2/ D6503 HQ
продажба
рејтинг
900 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Baterija Sony Xperia Z3 Compact HQ
продажба
рејтинг
900 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Baterija Sony Xperia Z3/ D6653 HQ
продажба
рејтинг
900 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Види повеќе