Поради престојниот празник Мегамобил нема да работи во петок 23.10.
Пратките по курирска служба кои ќе бидат превземени во четврток 22.10, прв ден за достава ќе им биде во понеделник 26.10.

Со цел превенција и заштита на вработените и на клиентите, Ве замолуваме за вашите нарачки да ја користите нашата бесплатна достава 
(за нарачки над 1000ден, во спротивно се наплаќа 100ден. достава) во Скопје и курирската служба за останатите градови.

Во Скопје достава во два термина:
- Со почеток во 11 часот (нарачки до 10:30 часот)
- Со почеток во 15 часот (нарачки до 14:30 часот)


Со цел навремена достава во деновите САБОТА ДОСТАВА ВО СКОПЈЕ ќе се врши САМО во еден термин од 11:00 часот

СуперПонуди Најпродавано Најново
КАТЕГОРИИ
Авто галантерија
Видео надзор и аларми
Компјутерска галантерија
Мобилна галантерија и телефони
Разно
Таблети и галантерија
Клучни зборови: Цена: ден.    
ден.
Baterija HTC Desire X/Desire V HQ.
продажба
рејтинг
360 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Baterija HTC Desire 500 HQ.
продажба
рејтинг
600 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

...Baterija HTC Desire HD HQ
продажба
рејтинг

600 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Baterija HTC ONE X HQ,
продажба
рејтинг
600 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Baterija HTC ONE M7 HQ
продажба
рејтинг
1.000 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Baterija HTC Desire 300 HQ.
продажба
рејтинг
400 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Baterija HTC Desire 310 HQ.
продажба
рејтинг
500 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Baterija HTC Desire 510.
продажба
рејтинг
350 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Baterija HTC ONE Mini 2/M8 Mini
продажба
рејтинг
1.200 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Baterija HTC ONE Mini M4
продажба
рејтинг
800 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Baterija HTC Desire 610 HQ
продажба
рејтинг

Види повеќе