СЕ ПРЕПОРАЧУВА КОРИСНИЦИТЕ НА X-SIM АДАПТЕРИТЕ ДА НЕ ГИ ВАДАТ СИМ КАРТИЧКИТЕ И ДА НЕ ГО АПДЕЈТИРААТ СОФТВЕРОТ, ВО СПРОТИВНО НЕМА ПОВЕЌЕ ДА ФУНКЦИОНИРААТ ИСТИТЕ X-SIM АДАПТЕРИ
СЕ РАБОТИ НА НОВ АПДЕЈТ НА X-SIM

СуперПонуди Најпродавано Најново
КАТЕГОРИИ
Авто галантерија
Видео надзор и аларми
Компјутерска галантерија
Мобилна галантерија и телефони
Разно
Таблети и галантерија
Клучни зборови: Цена: ден.    
ден.
USB HUB BH 018
продажба
рејтинг

USB HUB 2.0 4 Port
Достапен во бела или црна боја
продажба
рејтинг

Детали

USB HUB 2.0 4 Port switch
Достапни во црна и бела боја
продажба
рејтинг

Детали

USB HUB 2.0 7 Port
7 портен USB HUB со напојување 220V
продажба
рејтинг

Детали

USB HUB 2.0 7 Port switch
7 портен USB HUB со прекинувачи
продажба
рејтинг

Детали

USB HUB 3.0 4 Port
продажба
рејтинг

Детали

USB HUB LDNIO DL-H1 4USB Port
продажба
рејтинг

Види повеќе