СЕ ПРЕПОРАЧУВА КОРИСНИЦИТЕ НА X-SIM АДАПТЕРИТЕ ДА НЕ ГИ ВАДАТ СИМ КАРТИЧКИТЕ И ДА НЕ ГО АПДЕЈТИРААТ СОФТВЕРОТ, ВО СПРОТИВНО НЕМА ПОВЕЌЕ ДА ФУНКЦИОНИРААТ ИСТИТЕ X-SIM АДАПТЕРИ
СЕ РАБОТИ НА НОВ АПДЕЈТ НА X-SIM

СуперПонуди Најпродавано Најново
КАТЕГОРИИ
Авто галантерија
Видео надзор и аларми
Компјутерска галантерија
Мобилна галантерија и телефони
Разно
Таблети и галантерија
Клучни зборови: Цена: ден.    
ден.
Web kamera VGA so mikrofon
Terabyte веб камера, VGA резолција, со микрофон.
продажба
рејтинг

Детали

Web kamera TBWC-022 Light Dark Gray
продажба
рејтинг
500 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Web kamera TBWC-021 Light Black
продажба
рејтинг
500 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Web kamera TBWC-032 Mic Light Red
продажба
рејтинг
450 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Web kamera TBWC-033 Mic Light Blue
продажба
рејтинг
450 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Види повеќе