Поради престојниот празник пратките по курирска служба од четврток (04.06) ќе пристигнат во понеделник (08.06)

Со цел превенција и заштита на вработените и на клиентите, 
Ве замолуваме за вашите нарачки да ја користите нашата бесплатна достава во Скопје и курирската служба за останатите градови.

Со цел навремена достава во деновите САБОТА ДОСТАВА ВО СКОПЈЕ ќе се врши САМО во еден термин од 11:00 часот

СуперПонуди Најпродавано Најново
КАТЕГОРИИ
Авто галантерија
Видео надзор и аларми
Компјутерска галантерија
Мобилна галантерија и телефони
Разно
Таблети и галантерија

Вести

Неодамна прегледани артикли

Клучни зборови: Цена: ден.    
ден.
Kabel DVI m/m 3m
продажба
рејтинг

Kabel HDMI 1.8m
Кабел HDMI/HDMI 30AWG, двоен филтер, реални 1080p.
продажба
рејтинг

Детали
300 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Kabel HDMI 3m
Кабел HDMI/HDMI 30AWG, двоен филтер, реални 1080p.
продажба
рејтинг

Детали
350 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Kabel HDMI 5m
Кабел HDMI/HDMI 30AWG, двоен филтер, реални 1080p.
продажба
рејтинг

Детали
400 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Kabel IEEE 4P-4P 1.8m
продажба
рејтинг

Kabel RCA/RCA 1.5m
продажба
рејтинг
100 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Kabel RCA/RCA 3m
продажба
рејтинг
120 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Kabel Stereo aux M/M 1.5m
продажба
рејтинг
100 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Kabel Stereo aux M/M 5m
продажба
рејтинг
120 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Kabel USB/Mini USB 1m
продажба
рејтинг

Kabel USB/Paralel 1284
продажба
рејтинг

Kabel VGA 1.8m
продажба
рејтинг
150 ден. /парче
количина:
Во Корпа Види повеќе

Види повеќе