СЕ ПРЕПОРАЧУВА КОРИСНИЦИТЕ НА X-SIM АДАПТЕРИТЕ ДА НЕ ГИ ВАДАТ СИМ КАРТИЧКИТЕ И ДА НЕ ГО АПДЕЈТИРААТ СОФТВЕРОТ, ВО СПРОТИВНО НЕМА ПОВЕЌЕ ДА ФУНКЦИОНИРААТ ИСТИТЕ X-SIM АДАПТЕРИ
СЕ РАБОТИ НА НОВ АПДЕЈТ НА X-SIM

СуперПонуди Најпродавано Најново
КАТЕГОРИИ
Авто галантерија
Видео надзор и аларми
Компјутерска галантерија
Мобилна галантерија и телефони
Разно
Таблети и галантерија

Како да купам одреден артикал/ли ?

1. Како да купам одреден артикал/ли ?
1 чекор: Кликнете на "кошничката"2 чекор: Одберете ја саканата количина и кликнете на иконата "стави во кошничка"3 чекор: Вашите нарачани артикли стојат во "вашата кошничка" во горниот десен агол4 чекор: Доколку сакате да ја завршите нарачката, кликнете на иконата "завршија твојата нарачка"5 чекор: За завршување на нарачката потребно е да одберете:
- начин на плаќање (при испорака, со платежна картичка или преку фактура)
- начин на испорака (брза пошта, лично)
- коментар (каде што може да оставите ваш коментар во врска со нарачката)