СЕ ПРЕПОРАЧУВА КОРИСНИЦИТЕ НА X-SIM АДАПТЕРИТЕ ДА НЕ ГИ ВАДАТ СИМ КАРТИЧКИТЕ И ДА НЕ ГО АПДЕЈТИРААТ СОФТВЕРОТ, ВО СПРОТИВНО НЕМА ПОВЕЌЕ ДА ФУНКЦИОНИРААТ ИСТИТЕ X-SIM АДАПТЕРИ
СЕ РАБОТИ НА НОВ АПДЕЈТ НА X-SIM

СуперПонуди Најпродавано Најново
КАТЕГОРИИ
Авто галантерија
Видео надзор и аларми
Компјутерска галантерија
Мобилна галантерија и телефони
Разно
Таблети и галантерија

Вести

Новогодишна промоција на футроли

Новогодишна промоција на футроли

Нова колекција на кожни футроли на извлекување

Нова колекција на кожни футроли на извлекување "True Colour"

Футроли за VIP DROID XL (Аlcatel 991)

Футроли за VIP DROID XL (Аlcatel 991)

Нова колекција на футроли силиконски

Нова колекција на футроли силиконски "Classic"

Најголем избор на Android TV Box

Најголем избор на Android TV Box

Голем попуст на чанти и ранци за лаптоп !

Голем попуст на чанти и ранци за лаптоп !