СЕ ПРЕПОРАЧУВА КОРИСНИЦИТЕ НА X-SIM АДАПТЕРИТЕ ДА НЕ ГИ ВАДАТ СИМ КАРТИЧКИТЕ И ДА НЕ ГО АПДЕЈТИРААТ СОФТВЕРОТ, ВО СПРОТИВНО НЕМА ПОВЕЌЕ ДА ФУНКЦИОНИРААТ ИСТИТЕ X-SIM АДАПТЕРИ
СЕ РАБОТИ НА НОВ АПДЕЈТ НА X-SIM

СуперПонуди Најпродавано Најново

КАТЕГОРИИ

Авто галантерија
Видео надзор и аларми
Компјутерска галантерија
Мобилна галантерија и телефони
Разно
Таблети и галантерија

НОВИ ПРОИЗВОДИ

Делови за репарација на екрани
Алат
Samsung
Футроли
Мобилни телефони
Заштитни Фолии
Бокс

НАЈПРОДАВАНИ ЗА ИЗМИНАТАВА НЕДЕЛА

Tempered glass za Samsung J3 2016 250 ден.
Tempered glass za Samsung J5 2016/J510F 250 ден.
Konektor za polnenje Alcatel OT6030 600 ден.
Tempered glass za Samsung J3 2017/J330F 250 ден.

Tempered glass za Samsung J5 2017/J530F 250 ден.
Konektor za polnenje Samsung i9300 /T530 Tablet 600 ден.
Polnac 220V Samsung i9100-3G 250 ден.
Tempered glass za iPhone 5/5S 250 ден.

МЕГАМОБИЛ ПРЕПОРАЧУВА

Авто галантерија
Видео надзор и аларми
Компјутерска галантерија
Мобилна галантерија
Таблети и галантерија